مجوز های لازم برای کسب و کار اینترنتی

مجوز های کسب و کار اینترنتی چیست؟

 

مجوز های لازم برای کسب و کار اینترنتی چیست؟ همه ی ما می دانیم که امروزه اکثر کسب و کار ها به صورت اینترنتی کار می کنند و بیشترین در آمدی که کسب می کنند از طریق از طریق دنیای گسترده اینترنت است ممکن است با خودتان بگوید که تمامی این سایت ها فقط یک صفحه وب طراحی کرده اند و شروع به فعالیت کرده اند اما باید بگوویم که این تصور بسیار اشتباه است برای اینکه یک صفحه وب خوب و کاربر پسند داشته باشید که بتوانید از این طریق به در آمد برسید حتما باید سئو سایت را به خوبی رعایت کنید برای اطلاعات بیشتر در رابطه با سئو سایت می توانید به صفحه سئو سایت در ارومیه مراجعه کنید. همچنین علاوه بر سئو سایت باید مجوز های لازم برای سایت خود را داشته باشید تا کاربران شما مطمئن شوند و هیچ نگرانی بابت ورود به سایت شما نداشته باشند. با ما همراه باشید تا باهم برسی کنیم که این مجوز ها چیست و چه اقداماتی برای گرفتن این مجوز ها لازم است؟

 

انواع مجوز های کسب و کار را می توانید بسته به نیاز خود بگیرید

 

چرا باید برای کسب و کار اینترنتی مجوز داشته باشیم؟

 

می دانید که بزرگترین سرمایه هر کسب و کاری مشتری است پس برای جلب مشتری باید نیاز های آن را  شناسایی کنیم و تلاش کنیم که این نیاز ها را برطرف کنیم اینکه بعضی از کسب و کار های سنتی می گویند خدارو شکر ما درآمد خودمان را داریم و نیاز به اینترنت نیست یک باور کاملا اشتباه است زیرا ما هر روز شاهد به وجود آمدن استارت آپ ها و کسب و کار های کوچک در دنیای مجازی هستیم  پس همه ی کسب و کار ها باید یک استراتژی خوب برای کار آنلاین خود داشته باشند. خرید اینترنتی محصولات، بهره بردن از خدمات پشتیبانی، دسترسی آسان و سریع به اطلاعات، نشان دادن نظرات مشتری ها، تنها قسمتی از خدمات اینترنتی یک کسب و کار است اما لازم است برای ورود به دنیای مجازی و داشتن یک سایت خود باید اقدامت اولیه را انجام بدهید. مجوز کسب و کار اینترنتی به مجوز هایی می گویند که برای فعالیت کردن در دنیای مجازی به صورت قانونی دریافت می شود با ما همراه باشید تا با مجوز های کسب و کار آشنا شوید و نحوه چگونه دریافت کردن این مجوز ها را برای شما باز گو کنیم.

 

 

اقدامات اولیه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

 

اولین کاری که باید بکنید این است که حوزه ی کاری خودتان را که می خواهید در آن فعالیت داشته باشید را مشخص کنید و توجه داشته باشید که این حوزه ی کاری که می خواهید انتخاب کنید متناسب با مهارت ها و امکانات شما باشد کسانی که کسب و کارشان به صورت سنتی است به راحتی می توانند این فعالیت را در اینترنت انجام دهند اما نگران نباشید برای افرادی که به تازگی شروع به فعالیت کرده اند نیز ایده های بسیار زیادی وجود دارد.

 

کار بعدی که باید انجام بدهید مشخص کردن ادامه ی مسیر خود با مخاطبان است. به عنوان مثال می خواهید از طریق یک سایت کسب و کارتان را معرفی کنید یا فقط اینستاگرام جواب گوی کار شما است؟ امکان دارد چندین مسیر را انتخاب کنید. یعنی اینکه شما علاوه بر اینکه یک سایت دارید می خواهید در شبکه های مجازی نیز خدمت کنید چون تقریبا نیمی از افراد به وسیله ی گوشی وارد اینترنت می شوند پس ساخت اپلیکیشن نیز ایده ی مناسبی است. شما حتی می توانید رقیب های خودتان را در این زمینه شناسایی کنید و از آن ها ایده بگیرید اما توجه داشته باشید نباید کپی برداری کنید. بعد از اینکه حوزه ی کاری خودتان را شناسایی کردید و تحقیق کافی در این باره انجام دادید باید به فکر گرفتن مجوز ها باشید. نوع این مجوز ها بسته به استراتژی و نوع کار شما دارد این مجوز ها باعث می شود که مشتری به شما اعتماد داشته باشد.

 

 

مجوز های اینترنتی برای هر سایت و کسب و کار آنلاین لازم و ضروری است

انواع مجوز های کسب و کار اینترنتی

 

مشتری برای اینکه به فعالیت آنلاین ما اعتماد کند نیاز به مجوز دارد به این دلیل که فضای مجازی پر از افراد سود جو است و این مسئله باعث شده که اعتماد مشتری ضربه ببیند معمولا پیگیری این افراد سود جو غیر ممکن است یا خیلی به سختی می توانید پیگیری کنید. پس برای اینکه با همچین افرادی برخورد نکرد باید سایت هایی را انتخاب کنید که حداقل مجوز های لازم را داشته باشند به طور کلی مجوز ها به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند.

 

مجوز های عمومی

شرایط گرفتن مجوز های عمومی برای تمامی افراد یکسان است مثل ( ای نماد) و ( پروانه کسب و کار)  این دو مجوز پر کاربرد ترین مجوز های کسب و کار هستند و هزینه هر یک از این مجوز های عمومی بر اساس نوع فعالیت شما مشخص می شوند.

 

شرایط اخذ ای نماد برای کسب و کار ها

 

ای نماد یا همان نماد الکترونیکی یک نشانی است برای فروشگاه اینترنتی شما صادر می شود. ای نماد مرکز توسعه تجارت الکترونیک است. این نماد برای فروشگاه های اینترنتی ضروری است و کاربران می توانند با خیالی راحت خرید خود را ثبت کنند داشتن این این نشان برای بستن قرار داد با شرکت های پست و پرداخت های در محل برای مشتری ضروری است. این نماد بیشتر برای سایت های فروشگاهی آنلاینی که محصولات فیزیکی ارائه می دهند یا فروشگاه هایی که محصولات دیجیتال به کاربران ارائه می دهند کاربرد دارد. یعنی سایت هایی که شخصی یا تبلیغاتی هستند لزومی به گرفتن این مجوز نیست. این نماد ها دارای دو نوع تک ستاره و دو ستاره هستند نوع تک ستاره ای نماد برای فروشگاه هایی صادر می شود که یک ویژگی های خاصی را ارائه می دهند اما اگر به همراه این ویژگی هایی که تعیین شده برای صفحات خود از SSL نیز استفاده کنند ای نماد را به دوستاره ارتقاء می دهند.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ای نماد

 

کپی اصل شناسنامه

مدارک مربوط به آدرس دقیق شرکت یا مجموعه شما

تازه ترین تغیرات مربوط به موضوع فعالیت شما

یک تصویر از آگهی شرکت در روزنامه های رسمی

کپی مجوز شرکت یا پروانه کسب

اسامی مربوط به اعضای هیئت مدیره شرکت

 

 

 شرایط اخذ پروانه کسب

 

کسب و کار ها معمولا برای فعالیت در یک حوزه نیاز به پروانه کسب دارند این پروانه به صاحبین مشاغل اجازه فعالیت می دهد و همچنین صلاحیت این کسب و کار را تایید می کند هنگام صدور پروانه کسب اولویت با کسانی است که تخصص و مهارت لازم را دارند و اولین دفعه ای باشد که برای پروانه کسب اقدام می کنند.

 

مدارک لازم برای اخذ پروانه کسب

 

اولین کاری که باید برای گرفتن پروانه کسب انجام دهید ثبت نام در سامانه اصناف است و نظر قطعی این سامانه برای قبول یا رد شدن در خواست شما در طول ۱۵ روز کاری اعلام می کند در صورتی که درخواست شما تایید شد ۳ ماه فرصت دارید تا مدرک خواسته شده را بفرستید این مدرک ها شامل موارد زیر است:

 

کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت و یا مدرک اشتغال به تحصیل برای آقایان است

گواهی که مربوط به تجاری بودن محل کسب و کار شما است

اجاره نامه یا سند مالکیت و یا مدرکی که حاکی بر سکونت شما در شهری است که تقاضا داده اید

برگه سلامت شغلی و محیطی، کپی شناسنامه به همراه ۶ قطعه عکس

برای مشاغل خاص موافقت نیروی انتظامی الزامی است

گواهی که ثابت می کند سو پیشینه ندارید و همچنین سابقه ی اعتیاد به مواد مخدر نیز ندارید

ارائه مدارک برای صلاحیت فنی و یا ارائه مدرک برای داشتن سواد نوشتن و خواندن

داشتن پروانه کار از وزارت کار و تایید تابعیت

 

پروانه کسب یکی از مجوز های لازم و ضروری برای اعتماد سازی در سایت است

 

مجوز های اختصاصی کسب و کار های اینترنتی چیست؟

 

اداره اصناف برای تمامی صنف های کاری معیار های متفاوتی در نظر دارد و این معیار ها بر حسب نیاز ها و کالا های مرتبط با همان صنف مشخص  می شود پس برای اینکه بخواهیم در یک صنف خاص فعالیت داشته باشیم باید به دنبال مجوز های اختصاصی آن صنف باشیم به این نوع از مجوز ها کسب و کار اختصاصی می گویند به دلیل اینکه مربوط به یک صنف و حوزه فعالیت خاص هستند.

 

مجوز صنفی رایانه ای

 

در اتحادیه کسب و کار های مجازی انواع صنف های مختلف وجود دارد پس ضروری است هر کسب و کاری باید برا اساس فعالیتی که انجام می دهد مجوز در همان صنف را دریافت کند.این حوزه ها بر اساس خدمت سا محصول تعیین می شوند. اگر نتوانستید حوزه مربوط به غعالیت خود را پیدا کنید می توانید به اتحادیه کسب و کار های مجازی مراجعه کنید.

 

برای گرفتن هر نوع مجوزی باید مراحل متعددی را طی کنید

 

مدرک های  لازم برای صدور مجوز صنفی رایانه ای

 

کپی مدارک تحصیلس مدیر عامل

کپی کارت ملی و شناسنامه مدیر عامل

کپی اخرین اظهار نامه مالیاتی

گواهی ثبت و لوگوی شرکت

مپی کارت ملی تمامی اعضای هیئت مدیره

تصویر لیست بیمه که شامل نام مدیر عامل است

تصویری که نشان دهد آگهی تاسیس شرکت در آگهی های معتبر چاپ شده است

 

مدارک لازم برای اخذ مجوز کسب و کار اینترنتی

 

گواهی صلاحیت شخصی از نیرو انتظامی

گواهی گذراندن دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب و کار

پایان خدمت، معافیت یا اشتغال به تحصیل آقایان

گواهی که از اداره امور مالیاتی صادر شده

مصوبه هیئت مدیره مربوط به پروانه کسب و کار به نام مدیر عامل

ارئه شناسه ملی، کارت ملی، جواز کار و گذر نامه برای اتباع خارجی

 

 

 

مجوز ساماندهی برای کسب و کار اینترنتی

 

این مجوز برای افرادی که در زمینه های فرهنگی و رسانه های دیجیتال فعالیت می کنند لازم است برای گرفتن این مجوز باید نام سایت خود را در سایت ساماندهس مجازی ثبت کنید این سایت زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد این سازمان مدرکی که شما ارسال کرده اید را برسی می کندو در صورتی که تایید ش.د پیامکی برای شما ارسال می کند و در مرحله ی بعد شما به حراست معرفی می شوید.

و سپس باید یک آزمون ۱۲ سوالی را در ۱۵ دقیقه جواب بدهید این آزمون مربوط به قوانین و مقرارت است و در آخر یک مصاحبه آنلاین ۱۰ دقیقه ای صورت می گیرد و اگر مراحل را به خوبی بگذرانید یک مجوز ۵ ساله دریافت خواهید کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید